Big Street Tattoo

FAQ - Frågor och svar

Hur mycket kostar det?

Kontakta oss för prisförslag.

Hur lång är väntetiden?

Väntetiden varierar mellan tatuerare och säsong. För mindre tatueringar är det oftast möjligt att få en tidigare inklämd tid, men detta är beroende på tiden det tar och inte storlek.

Kan man få en skiss utan att ha bokat?

Nej tyvärr. Vi ritar enbart åt bokade kunder och för motiv som kräver skiss. (Alltså inte små texter och symboler till exempel) Detta är för att vi hinner inte med att göra extraarbete mellan våra redan bokade kunder.

När kan jag få skissen till tatueringen

Vi förstår att det är spännande att se hur det kommer att se ut, men oftast så arbetar vi från en grov idé på papper (bara linjer, eller photoshoppad bild), som sedan blir fullkomlig på huden. Är det inte en avancerad bild så brukar vi inte skicka skiss. Annars kommer bilden när det närmar sig bokningstillfället. Detta är vårt arbetssätt och även om vi förstår er, så måste vi få lite konstnärlig frihet för att göra vårt bästa arbete.

Går det bra om en förälder följer med och intygar att jag får tatuera mig?

Nej. Vi följer en strikt 18-årsgräns på tatueringar.

Vad är det för åldersgräns för piercing?

15 år med målsmans intyg. Annars 18 år. Målsman följer med på bokningstillfället, eller innan för att skriva på intyg.

Hur går jag tillväga om jag vill boka en tid för tatuering?

Kontakta den tatuerare du vill gå till, om du är osäker så finns det galleri på facebook och här på hemsidan, på tidigare arbeten. Eller maila med bilder och förklaring på vad du vill göra. När ni kommit överens om motiv och budget så bokar du en tid med honom/henne. Eventuella skisser blir inte gjorda förrän det närmar sig bokningen.

Tar ni bokningsavgift?

Nej, däremot påläggs en startavgift till priset som står för alla förarbeten och material.

Kan jag avboka tiden?

Självklart, men senast en vecka innan bokad tid så vi hinner fylla tiden. Kommer det något akut emellan, som sjukdom, så ska ni givetvis inte behöva komma. Hör alltid av dig om du inte kan komma.

Får en kompis följa med?

Eftersom vår arbetsområde ska vara så sterilt som möjligt, och att vi vill jobba i en trivsam miljö ser vi helst att bara den bokade kunden följer med till rummet. Vi ber att alla respekterar denna regel.

Öppettider
Måndag - Fredag   10:00-16:00
Lördag - Söndag   Stängt
DickiesTattoo_goods

Vi är godkända av miljöhälsovårdsnämden. Alla färger som används är godkända enligt EU-standard; kontakta oss om vill du ha mer information om färgerna.

 

Copyright: Big Street Tattoo 2015 | Produktion: Magnus Stenman