Big Street Tattoo

Piercing

Det är många som undrar om åldersgräns för piercingar här hos oss, och om du har med dig en målsman som kan godkänna ingreppet så är det 15 år på kunden som gäller, utan undantag. Det här är en regel som vi vill hålla strikt på, av många anledningar, så vi ber att alla respekterar detta. Är du däremot 18 år kan du komma utan målsman. (Glöm ej att ta med identifikation) Dock en del piercingar, såsom intima, vill vi att du är 18 år för att få gjort.

Vi får besök av en gästjobbare en till två gånger i månaden som gör alla våra piercingar, för rådgivning går det bra att ringa oss för vidare information. Alla inplanerade piercingdagar skrivs ut på vår Facebooksida som är öppen för allmänheten. Om du har ytterligare frågor eller vill boka en tid för piercing så går det bra att ringa eller maila till oss.

Shanti Piercing
Klicka på bild för att komma till Shanti Piercing, Sundsvall

Information

Det är viktigt att förstå att en piercing är ett ingrepp på kroppen, som berörs av hur väl du sköter piercingen, men även hur god din allmänna inre såväl som yttre hälsa är. Lyssna på vilka skötselråd din piercare ger dig, och annan information om just den piercing du gjort. Vissa piercingområden tar längre tid än andra att läka, så innan du gör piercingen bör du kolla upp vad som gäller för just den du är intresserad av.

Det är också otroligt viktigt att Du inte byter läksmycket innan piercingen är helt läkt. Byts den för tidigt så riskerar du att huden rivs upp och du får börja om från början med läkningen, eller att den till och med blir infekterad om det nya smycket inte är helt rent. Är du osäker på om den är helt läkt så går det bra att höra av dig till en piercare som kan göra en professionell bedömning åt dig.

Köp aldrig smycken du inte vet med all säkerhet är av rätt material. Många marknadsstånd och liknande har inte alltid koll på vilka material deras smycken är i, så säkrast är att köpa smycken genom respektabla försäljare såsom Barbarella, Sveriges största och mest etablerade piercingförsäljare.

Öppettider
Måndag - Fredag   10:00-16:00
Lördag - Söndag   Stängt
DickiesTattoo_goods

Vi är godkända av miljöhälsovårdsnämden. Alla färger som används är godkända enligt EU-standard; kontakta oss om vill du ha mer information om färgerna.

 

Copyright: Big Street Tattoo 2015 | Produktion: Magnus Stenman